Noord

Noord

Video og fotoproduksjon:

Minde Film & Foto er et enkeltpersonforetak, drevet av Adrian Minde, som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen video / filmproduksjon, fotografering, digital bildeproduksjon og webdesign. Selskapet tilbyr fullstendige medieløsninger fra ideutvikling, gjennom produksjon og til distribusjon. Men kan også leies inn som ekstra arbeidskraft eller ekspertise i større produksjoner.

Tjenester som tilbys:

Webdesign og sosiale medier:

Et samfunn og en hverdag uten internett, er for mange utenkelig. Dette medfører at mange kunder i dag søker etter og møter bedrifter på internett først. Det er derfor viktig å skape et positivt inntrykk gjennom gode og beviste websider. For en god webside består av så mye mer en et pent design. De bør blant annet være moderne, enkle å navigere i, skape god kommunikasjon og opprette en god relasjon til kunden.

Minde Film & Foto kan tilby deg kostnadseffektiv websideproduksjon, samt gode råd, opplæring i og bruk av sosiale medier. Foruten Facebook, YouTube, Twitter og LinkedIn, kan du få hjelp med alt fra blogger, diskusjonsfora og andre interaktive mediekanaler du kan bruke for å promotere ditt selskap eller produkt.

CMS og WordPress:

CMS (Content Management System) er et publiseringssystem som tillater publisering, redigering og endring av innhold på en nettside, samt vedlikehold fra et sentral grensesnitt. Adrianminde.com og Minde Film & Foto sine nettsider er basert på publiseringsverktøyet WordPress.

WordPress er et gratis og åpen kildekode system som opprinnelig ble utviklet for å være et blogg-verktøy, men som har utviklet seg til å bli et fullverdig publiseringsverktøy. Det er et dynamisk content management system (CMS) basert på PHP og MySQL. Og systemet har mange funksjoner, inkludert en plug-in arkitektur og et mal system som gjør det enkelt å bytte struktur og design på nettsiden.

WordPress er for tiden den mest populære blogging system i bruk på Internett.

Domene og webhotell:

Minde Film & Foto er kunde hos One.com og kjøper både domene og webhotell i gjennom de.

Tenker du også å starte en nettside, så bør du vurdere å bli kunde hos One.com.

One.com er en innovativ leverandør av webhotellytelser, som f.eks. domene, hjemmeside, mail, Cloud Drive osv. Firmaet ble etablert i 2002 i Danmark, og er i dag en av de førende virksomheter i Europa i formidling av domenenavn og salg av webhotellytelser. Registrerer du deg via linken under, vil du i tilleg til lave priser og god service, få 3 GB ekstra for alltid!

 

 

Noen av mine fornøyde kunder: