Det nye kryptovaluta-året

Det nye kryptovaluta-året

Det nye kryptovaluta-året: Mine personlige antakelser og spådommer for det kommende nye året i kryptovaluta.

OBS! På eget ansvar.

Opplysningene du finner her, er ment å være informerende og skal ikke ses på som råd om investering eller en oppfordring til kjøp eller salg av digital valuta. Du må aldri investere mer enn du har råd til å tape og du bør alltid innhente relevante råd før du tar en investerings- eller kredittbeslutning.

Å investere i digital valuta medfører høy risiko. Du risikerer å tape alt. Til og med slurv med sikkerheten rundt oppbevaringen eller transaksjon av pengene, kan det i verste fall føre til at alt går tapt.

Tidligere resultater gir ingen garanti for fremtidige resultater og all bruk av informasjonen på denne nettsiden, for eksempel som beslutningsgrunnlag for investeringer, skjer på egen risiko.

Hva om jeg fortalte deg at dette er bare begynnelsen?

Kryptovaluta-verden har knapt fått døren på gløtt. Det finnes så utrolig mange prosjekter der ute, som står klar med ny teknologi og funksjonalitet, at det er umulig å ha full oversikt. Den eksplosive utviklingen vi har vært vitne til i 2017, vil stå igjen som bare en liten oppvarming til det som kommer i 2018. Neste år kommer til å bli legendarisk.

Tenk på hvor mange mennesker som har hørt om Bitcoin. Bare en liten brøkdel av disse har hørt om altcoins. I tillegg så vi banker og investorer begynne å vurdere kryptovaluta som et seriøst marked mot slutten av 2017. Med et voksende marked av teknologier, en raskt økende interesse fra samfunnet og institusjoner som venter på å investere pengene sine i kryptovaluta, er jeg trygg på at 2018 er året krypto-markedsverdien vil vokse seg opp i mange billioner dollar.

Er du enig? Jeg er iallefall klar.

Noe av det jeg har troen på er:

 • Neo $NEO vil i 2018 etterligne Etherum $ETH sitt år i 2017, som var $70 kr i januar 2017 og ligger på over 6000 kr i dag. Den er kalt “Kinas Ethereum” og jeg føler at Neo er svært undervurdert for øyeblikket og en av de sikreste investeringene for å se en jevn prisøkning gjennom 2018.
 • Nano $NANO (tidligere RaiBlocks $XRB) fikk jeg tak i tidlig i desember og siden da har den bare skutt i været, men den er enda ikke listet på noen store eller kjente børser, så her er det mye å hente. Slik jeg forstår det, så har Nano noen ganske banebrytende prinsipper. Det er en legitim teknologi med originale ideer om hvordan man kan forbedre blokkjede-teknologien.
 • 0x $ZRX kalles ofte for “den nye ethereum”, og andre prosjekter bygger allerede på protokollen. Den ligger for tiden # 54 på markedsverti, så hold øye med denne. Her kan vi se en 10-gange i 2018.
 • Request Network $REQ ønsker å være kryptoverdenens svar på PayPal. Du kan lese en kjempefin analyse av teknologien her.
 • Verge $XVG var den valutaen som i desember som gjorde det best i min portfolio og over tidoblet seg i verdi siden investering. Den ligger for øyeblikket rundt 1,50 kr, men kommer nok opp mot 10 kr i løpet av året.
 • Digibyte $DGB skal nok også opp fra 0,50 kr mot 10 kr. Raskeste, lengste, mest desentraliserte UTXO-blokkkjede i verden i dag.
 • Synereo $AMP har økt markedsverdien sin kraftig mot slutten av 2017 og en prisstigning vil nok følge.
 • Lunyr $LUN hadde en kjempe pump i august, nå har markedsverdien steget og jeg tror en ny STOR pump er rett rundt hjørnet.
 • Enigma $ENG er Etherums svar på Monero, med en markedsverdi under $250m. Dette er en blokkkjedeteknologi som faktisk vil bli brukt av bedrifter. Enigma er det mest allsidige programmet for privatisering av data på blokkjeden, slik at bedrifter trygt kan la ande aktører behandle deres data, uten å få tilgang til dem. Se video om prosjektet på Youtube.
 • Ethereum $ETH har sterkt fundament på plass, tilstrømningen av penger vil fortsette å vokse i 2018 og noen mener at Ether en dag vil ta over for Bitcoin.
 • Stellar Lumens $XLM vil folk snart innse at er en litt mer desentralisert versjon av Ripple, med halvparten så mange sirkulerende mynter og en backing fra IBM. Teknologien har stort fokus på raske og billige mikro-betalinger.
 • Walton $WTC og VeChain $VEN er to undervurderte kryptoteknologier med fokus på RFID-integrasjon med blokkjede. En av de mest praktiske tilnærmingene for å innføre kryptoteknologi i næringslivet.

Jeg forventer også at masternode og POS-mynter blir store en gang neste år.

Jeg skal nå nyte resten av dagen og året. Ønsker deg alt det beste for 2018! Nyt din nyttårsaften! Ses i ’18!t

, , ,

One response to “Det nye kryptovaluta-året”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.