Slåttedag i Beitlandet

Slåttedag i Beitlandet

Fylkesmannen i Nord-Trøndelag har lastet opp videoen fra Slåttedagen i Beitlandet. Et arrangement på Nergården i Beitlandet av “Færbøgda i lag” i samarbeid med Stjørdal kommune og Fylkesmannen i Nord-Trøndelag med Trond Olav og Heidi Beitland som verter. På området hadde arrangeørene flere varme griller der folk kunne grille middagen sin mens de så på de forskjellige aktivitetene. Forra 4H hadde laget en spennende natursti og de hadde også andre aktiviteter for barna. Bolette Bele fra Bioforsk tok med seg folket ut i blomsterenga for å lære dem om de forskjellige plantesortene som blomstret akkurat da. På en infostand fra Fylkesmannen kunne publikum få vite mere om kulturlandskap, og etter besøket å dømme er interessen for kulturlandskap økende.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.